Etiket Sonuçları: alan

May

Bireyin yaşamında vermesi gereken kararlardan en önemlilerinden biri de meslek seçimine ilişkin karardır. Bu süreçte bireyin kendine uygun meslek seçimini yapabilmesinde en önemli kriterlerden birisi de bireyin kendi özelliklerinin farkına varması ve bu doğrultuda kendi özelliklerine uygun meslek seçimi yapabilmesidir. Bu envanter sonucuna göre ilgi alanınıza göre meslek seçimleri, meslek alanları ve meslek liselerine yönlendirme yapılabilmektedir.

Bu envanterin içeriği; bilimsel bir çalışmanın sonucu olan Doç. Dr. Abdullah ATLİ ve Dr. Gökhan KELDAL'ın "Mesleki Kişilik Tipi Envanterinin Geliştirilmesi" adlı makalesinden alınmıştır.

Yalan hepimizin yaşamında var olmuş, var olan ve var olacağı da neredeyse kesin olan insani bir durumdur. Her an yalan söyleyebilir ya da birisi tarafından buna maruz bırakılabiliriz. İnsanın yaşı kaç olursa olsun, nerede, ne zaman ve hangi durumda olursa olsun başından geçmiş bir deneyimdir yalan.

Ortaöğretime geçiş yapacak öğrencilerimize rehberlik etmek amacıyla Mesleki Eğitim alan tanıtımlarını yapıyoruz.

Takvim İçin Tıklayınız

Yalanı uzun süre doğru diye yutturmak mümkün değildir. Bir kimsenin söylediği söz yalan ise durum çok geçmeden anlaşılır ve söyleyenin yalancı olduğu ortaya çıkar.

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER'in Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi tanıtımını yapmıştır.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilek SERİN ve öğrencilerimizin emekleriyle okulumuz dış kapı girişine "Sigara İçilmez Alanı" görseli oluşturulmuştur. Çalışmaları için herkese teşekkür ederiz.