Etiket Sonuçları: bilgi

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde 07/12/2023 tarihinde Kuşadası KoruMAR Hotel De Luxe yapılan "Babam Tarlada Ben Okulda Organik Tarım Öğreniyorum" projesinin uygulandığı Sazlıköy, Yenidoğan, Özbey ve Kisir mahallelerinde bulunan Ortaokul 7.sınıf öğrencilerine yönelik  "Organik Tarım ve Faydalı Böcek" eğitimleri verilmiştir.

Okulumuz " Babam Tarlada Ben Okulda Organik Tarım Öğreniyorum" bilgi yarışmasında Arda GENÇDAL, Sıla KANDEMİR, Necla DEMİREL ekibimiz 2. olmuştur.

Ayrıca şiir yarışmasında İclal TAŞDEMİR mansiyon ödülünü almıştır.

Katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Aşağıdaki linklerden "Okulum Temiz Projesi kapsamında hazırlanan Covid 19 Öğretmen - Öğrenci ve Veli Bilgilendirme Rehberlerine" ulaşabilirsin.

Haz

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK  6 Haziran 2021 Pazar günü 09:30'de yapılacak olan LGS hakkında bilgilendirme yaptı.

Üst bilgi, Alt bilgi ve Sayfa numarası ekleme :

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Fen Bilgisi Yazılı Sınavı sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde okulumuzda yüz yüze yapıldı.

Hayatta kalmak için yeterli büyüklükteki bu boşluklara "hayat üçgeni" de denir. Hayat üçgeni, deprem anında uygulanabildiği durumda enkaz altından sağ çıkmamızı sağlayacak en önemli deprem önlemlerinden biri. Evlerimizin içinde hayatta kalacağımız kadar büyüklükteki boşluklara hayat üçgeni denir.

5.sınıflar bugün itiabaren yüz yüze eğitime başlamışıtır. Okulumuz Müdür Yardımcısı Dursun KARATAŞ ,5.sınıf öğrencilerine Covıd-19 Bilgilendirme sunumu yapmıştır.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin cihaz ihtiyacının karşılanması için ilk etapta destek kampanyalarıyla temin edilen 60 bin tablet bilgisayarın öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldığını açıkladı. Dağıtımı yapılacak olan 500 bin tablet bilgisayar için de tedarik sürecinin hızla devam ettiğini belirten Bakan Selçuk, kampanyaların başladığı günden bu yana en büyük kurumsal desteği açıklayarak 20 milyon liralık bütçe sunacaklarını ilan eden Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal ile birlikte Giresun'daydı.

1-Bu tuşa bastığınızda bilgisayarın o an yaptığı işlemi durdurur.Aynı tuşa veya başka herhangi bir tuşa bastığınızda işlem devam eder.

Değerli Veliler,

Rehberlik Öğretmenimiz Faruk ÖNTAŞ 14 Ekim Çarşamba günü okulumuzda " Covid-19 " ile ilgili okulda ve evde neler yapılacağı hakkında bilgilendirme yapacaktır.

Katılmanızı önemle rica ederiz.

- 5. Sınıfların velileri ( 09:00 - 09:45 )

- 6. Sınıfların velileri ( 10:00 - 10:45 )

- 7. Sınıfların velileri ( 11:00 - 11:45 )

- 8. Sınıfların velileri ( 12:00 - 12:45 )

İlçe Hıfzısıhha Kurulu'nun 09.10.2020 tarihinde aldığı kararla 8.sınıflar düzeyinde 12.10.2020 Pazartesi gününden itibaren örgün eğitime geçtik.

COVID-19'un yayılmasını önlemek için:

Ellerinizi sık sık temizleyin.

Sabun, su veya alkol bazlı dezenfektan kullanın.

Öksüren veya hapşıran kişilerle aranızda güvenli mesafeyi koruyun.

Fiziksel mesafeyi koruyamadığınız durumlarda maske takın.

Gözlerinize, burnunuza veya ağzınıza dokunmayın.

Öksürürken veya hapşırırken burnunuzu ve ağzınızı dirseğinizin iç kısmıyla veya bir mendille kapatın.

Kendinizi iyi hissetmiyorsanız evde kalın.

Ateş, öksürük ve solunum güçlüğü şikayetleriniz varsa tıbbi yardım alın.

Başvuracağınız sağlık hizmetleri sağlayıcısını önceden aramak, doğru sağlık tesisine en hızlı şekilde yönlendirilmenize olanak tanır. Bu yaklaşım, hem sizi korur hem de virüslerin ve diğer enfeksiyonların yayılmasını önler.

Maskeler   Maskeler, virüsün maskeyi takan kişiden diğer kişilere yayılmasını önlemeye yardımcı olabilir. Tek başına maske, COVID-19'a karşı koruma sağlamaz; bu önlem, fiziksel mesafe ve el hijyeni önlemleriyle birlikte kullanılmalıdır. Yerel sağlık kurumunuzun önerilerine uyun. Tek başına maske, COVID-19'a karşı koruma sağlamaz; bu önlem, fiziksel mesafe ve el hijyeni önlemleriyle birlikte kullanılmalıdır. Yerel sağlık kurumunuzun önerilerine uyun.

Okulumuzun Fen Bilgisi öğretmenlerimizden Çisem SENÇERMAN 7/B sınıfıyla birlikte "Renk Çarkı" etkinliği yapmıştır. Beyaz ışık gerçekten beyaz mıdır? sorusuna cevap aldılar.

Okulumuzun Fen bilgisi öğretmenlerinden Çisem SENÇERMAN, 7/A sınıfıyla birlikte geri dönüşüme dikkat çekmek adına sınıfta geri dönüş kutusu oluışturulmuştur.

5 soruda KORONAVİRÜS

Koronavirüs hakkında öğrencilerimize bilgi verilmiştir.

Şbt

Okulumuzun Fen Bilgisi öğretmenlerinden Çişem SENÇERMAN ve Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN öğrencileriyle beraber okulumuzun bahçesine "Elementler Sekseği" yapmışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun Fen Bilgisi öğretmenlerinden Çisem SENÇERMAN 6/A sınıfıyla birlikte "Fen köşesi" etkinliği yapmıştır.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun öğrencilerine "Yeni KORONAVİRÜS" salgın hastalığı hakkında bilgiler verilmiş olup ilgili afişleri panomuza asılmıştır.

- Yeni koronavirüs enfeksiyonu riskini azaltın

- Seyehat ederken sağlığınızı koruyon

- Ellerinizi sık sık yıkayınız

Okulumuzun Fen Bilgisi öğretmenlerin Çisem  SENÇERMAN 7 / A sınıfıyla konuya  istinaden dersini okulumuzun bahçesinde işlenmiştir.  Bu güzel etkinlik için öğretmenimizi tebrik  ediyoruz.

E-okul vbs sistemi ile öğrencinin sınav sonuçlarını okula gitmeden anında öğrenebilirsiniz. Peki e okul VBS girişi nasıl yapılır?

Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Emire YILDIRIM ders tanıtımı yapılmıştır.

Okulumuzun Matematik öğretmenlerinden Feslihan ALTINDAŞ ve  Ramazan KARAGÖZ ders tanıtımı yapılmıştır.

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER'in Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi tanıtımını yapmıştır.

Türkiye Halk Bankası Genel Müdürlüğü tarafından okulumuza 5 adet bilgisayar bağışı yapıldı.