Etiket Sonuçları: dil

Haz

Okul müdürümüz Eyüp KÜÇÜK başkanlığında 5 öğretmen ve 33 öğrencimiz ile Delta yarımadası Milli parkta Kanyon yürüyüşü, zeus mağarası ziyareti ve zeus piknik alanında yemek ve çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Dil ayarları değiştirme :

Şbt

MEVLİD KANDİLİ NEDİR?

Mevlid, sözlükte "doğum yeri ve zamanı" anlamına gelir. Mevsim kelimesi de Arap ülkelerinde hem mevlidi hem diğer bayram kutlamalarını ifade eden geniş bir mâna taşır. Mevlit Kandili, iki cihan güneşi alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v.) dünyaya gelişinin yıl dönümüdür.

1-Microsoft uygulamalarında imla ve dil bilgisi kontrollerini ve düzenlemelerini yapmamızı sağlar.

Ramazan ayının müjdecisi, Mü'minlerin rahmet, bereket ve mağfiret gecesi olan BeratKandili'nin İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin, velilerimizin ve personellerimiz Berat gecesi mübarek olsun.

Okulumuzun tadilat işlemleri devam ediyor. Atık giderlerinin borularını yenileme işlemleri yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin,öğretmenlerimizin,çalışanlarımızın ve velilerimizin "Regaip Kandili" mübarek olsun

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu

Aydın Milletvekilimiz Sayın Metin YAVUZ ve Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şerafettin YAPICI okulumuza yapılan tadilat çalışmalarını inceledi. Sayın vekilimize ve müdürümüze teşekkür ederiz.

Okulumuzun öğretmenlerinden Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Emire YILDIRIM okulumuzun bakım onarım işlerindeki çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Ayrıca okulumuzun bahçe duvar tellerinden tadilat sürüyor.

Okulumuzun elektrik tesisatı sıva altına alınarak komple yenilenmiştir. Tüm lambalar led şeklinde yapılıp daha güvenli hala gelmiştir. Okulun bahçesine yeni öğrenci ve öğretmen tuvaleti yapılmıştır. Okulumuzun tüm iç cephesi yeniden boyanmıştır. Okulumuzun güvenliğini artırmak için iç ve dış olmak üzere 8 adet kamera takılmıştır. Çok amaçlı salonumuza ve öğretmenler odasına yeni masa ve sandalyeler gelmiştir. Karanlığa ve harekete duyarlı sensörlü lambalar eklenmiştir. Bakım onarım sürecinde desteklerini esirgemeyen Aydın Milletvekilimiz Metin YAVUZ'a , Tadilat sürecini başından sonuna kadar kontrol eden İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Canip ATALAY'a ve okulun temel eksikliklerinin giderilmesinde büyük duyarlılık gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin YAPICI'ya canıgönülden teşekkür ederiz.

Okulumuzun elektrik tesisatı değişimi , tuvaletlerin bakımı ve boya ile tadilatlar başlamıştır. Okulumuz bu süre zarfında eğitim öğretime yan okulda Hilmi Fırat İlkokulda devam edecektir.

MEVLİD KANDİLİ NEDİR?

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Deniz BOZBEY, yabancı dil dersini tanıtımını yapmıştır.

1 Kasım 1928 Harf Devrimi

yapılmıştır.

Okulumuzun Türkçe öğretmenlerinden Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜL ders tanıtımı yapılmıştır.

Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Emire YILDIRIM ders tanıtımı yapılmıştır.

May

Resim Öğretmeni Dilek Serin ´in özverili çalışmaları sonuçlarını vermeye devam ediyor.