Etiket Sonuçları: genç

Şbt

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası Karate şampiyonası  8/A sınıfı öğrencilerinden Hüseyin BADACI Kumite kategorisinde  İl ikincisi ve Kata kategorsinde il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

Bugünün gençliği, geleceğin Milli Serveti ve Milli Şerefidir.

Okulumuz 8/A öğrencilerinden Mahmut KARAMAN'ında  oyuncusu olduğu U14 liginde bulunan Söke Gençlerbirliği Spor Kulübü namağlup şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Denizli yolculuğu öncesinde Sayın Kaymakamımız Ümit Hüseyin GÜNEY'e ziyarette bulundular. Sayın Kaymakamımız gençleri motive ederek, çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Aydın İl Gençlik Spor Müdürü Sayın Cenap FİLLİKÇİOĞLU okulumuza ziyarette bulunmuştur. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber sohbet etmişlerdir.

Anadolu Ajansı iş birliğinde yürütülecek "Türkiye'nin Yıldızları" projesi kapsamında spor, sanat ve teknoloji alanlarında önemli başarılara imza atan gençlerin yaşam hikayeleri, olumlu rol model oluşturması amacıyla öğrencilere ulaştırılacak.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap FİLLİKÇİOĞLU okulumuza ziyarette bulunmuştur. Okulumuzu hakkında bilgiler alıp ihtiayaçlar konusunda destek sözü vermiştir. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25.10.2019 tarihinde saat 15.45'te okulumuzda aşağıdaki gündem maddeleriyle yapılmıştır.