Etiket Sonuçları: görev

Okullarda öğrenciler Sivil Savunma konusunda bilinçlendirilmeye çalışılmaktadır. Çeşitli programlar ve tatbikatlar yapılarak çocukların Sivil Savunma eğitimi alması için çalışmalar düzenlenir. Amaç küçük beyinlere sivil savunma bilincini yerleştirmektir. Küçük yaşta verilen eğitimlerle her zaman daha güzel sonuçlar elde edilir.

Daha sonraki yıllarda bilinçli bireyler yetişmesine katkıda bulunur. Bu nedenle eğitim gören çocuklara bir afet veya felaket anında nasıl davranılacağı ve ilk olarak neler yapılması gerektiği anlatılarak Sivil Savunma ile ilgili etkinlikler yapılır. Okullarda yapılan tatbikatlarda çocukların afet anında nasıl davranacağı uygulamalı olarak gösterilir.

Belili günler ve haftalar, Milli Bayramlarda görevli olan öğretmenlerimiz aşağıdaki gibidir.