Etiket Sonuçları: maç

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası voleybol "Yıldız Erkekler" kategorisinde 29/12/2023 tarihinde Aydın Efeler Atatürk spor salonunda oynanan yarı final maçında , Aydın Efeler Mustafa Kiriş  ortaokulunu 3-2 yenerek finale yükselmiştir.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin TOPAÇ önderliğin Aydın Yıldız Erkekler voleybol şampiyonasında dörtlü final maçlarında okulumuzu Ö.Murat Yıldırım ortaokul voleybol takımını 3-0 yenerken bir üst tura çıkmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin TOPAÇ önderliğinde Kız ve Erkek voleybol takımının ilçeler arası grup maçları devam etmektedir. Öğrencilerin başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzun Yıldız Kız Voleybol Takımı  Yıldızlar kategorisinde 09/12/2019 Saat 13:00'te karşılaştığı Adabelen Ortaokulunu 2-0 yenmiştir. Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin TOPAÇ ve öğrencilerimizi kutlarız.

Okulumuzun Türkçe öğretmenlerinden Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜL ders tanıtımı yapılmıştır.