Etiket Sonuçları: sosyal

May

Okulumuz 5/B sınıf rehber öğretmeni Feslihan ALTINDAŞ başkanlığında " 5/B Sınıfı Sosyal Sorumluluk "projesi altında: Okulumuzun bahçesini temiz tutmak ve diğer öğrencilere örnek olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte okul bahçesi öğrenciler ve öğretmenler tarafından temizlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) karnelerin 18 Haziran'da dijital ortamda erişime açılmasının ardından, 2 Temmuz'a kadar okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre etkinlikler gerçekleştirilecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda etkinlikler düzenlenecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları, 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.

Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Emire YILDIRIM ders tanıtımı yapılmıştır.