Etiket Sonuçları: sıra

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilek SERİN başkanlığında "Görsel Sanatlar " dersinde öğrencilerle birlikte oturdukları sıralarının yenilenmesi adında etkinlik gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun eskiyen sıralar yerine yeni sıralar gelmiştir. Sıraların temini için İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Şeraffettin YAPICI'ya Şube Müdürlerimize ve sıraların taşınmasında emeği geçen 7.B sınıfı öğrenci velilerimizden Mehmet Polat ve okul müdür yardımcımız Dursun Karataş'a  teşekkür ederiz.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Nihai Sıralama

MEBWEB Web Site İçerik Yönetim Sistemi: Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların web sitelerini oluşturabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlayan merkezi içerik yönetim sistemidir. Sistem üzerinde, 131.440 kayıtlı kullanıcı tarafından yönetilen, meb.k12.tr alan adına sahip 52.661 kurum web sitesi bulunmaktadır.

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulumuz;

"2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul İnternet Siteleri Etkin Kullanım Performansı"  52.661 okul arasında;

TÜRKİYE'de 53. ;

İL'de 2.;

İLÇE'de ise  1. olmuştur.

Emeği geçen Bilişim Teknoloji Öğretmeni Hasan ÜLKER'e teşekkür eder başarıların devamını dileriz.

5/B Sınıf öğretmeni Deniz BOZBEY, öğrencileriyle "Sınıfımızı güzelleştirelim" etkinliği gerçekleştirdi. Pandemi kurallarına uygun olarak sınıflarındaki sıralarını renklendirdiler. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

79 ülkenin katıldığı PISA 2018 raporuna göre, Türkiye 2003 ile 2018 yılları arasında 15 yaş grubu öğrenci sayısının en fazla arttığı ülkeler arasında okuma becerileri, matematik ve fen alanlarının her üçünde de performansını artıran tek ülke oldu.