Etiket Sonuçları: tarih

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı

Haz

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Özer, LGS sonuçlarının 30 Haziran'da açıklanacağını belirtti ve "Öğrenci ve velilerimiz müsterih olsunlar. Bu süreçte her türlü rehberlik hizmeti vereceğiz." dedi.

Haz

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları

4- Bugüne kadar sınav yapılmamış olması durumunda;
a) İlgi (d) ve (e) yazılarımızda belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde, 04 - 22 Ocak 2021 tarihleri arasında ilgili derslerden sadece bir sınav okul ortamında yüz yüze yapılacaktır. Ayrıca bu süreçte uzaktan eğitim faaliyetlerine devam edilecektir.

MEB tarafından 2021 yılı sınav uygulama takvimi açıklandı.

Yapılan açıklamayla beraber bursluluk sınavının da tarihi belli oldu.

2021 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 25 Nisan Pazar günü yapılacak.

Sınava 5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıflar ile hazırlık sınıfları girebilecek.

8.sınıfların ana derslerdeki sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerin sınav katılması gerekmektedir.

7.sınıfların ana derslerdeki sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerin sınav katılması gerekmektedir.

6.sınıfların ana derslerdeki sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerin sınav katılması gerekmektedir.

5.sınıfların ana derslerdeki sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerin sınav katılması gerekmektedir.

Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Emire YILDIRIM ders tanıtımı yapılmıştır.

Liseye Geçiş Sınavı 7 Haziran 2020'de yapılacak

1989 tarihinde eğitim öğretime açılan okulumuz söke un fabrikasının kurucusu Halil Kamil FIRAT tarafından babası Eyüp Hilmi FIRAT adına yapılmıştır.