Etiket Sonuçları: yazı

Metin biçimlendirme işlemlerinde ; yazı tip,boyutu ve  biçimi; eğik,kalın,italik yazma,renk uygulama ve girinti oluşturma işlemleri yapılır.

Öğretmenlerin Hizmet Puanı (Yargı Kararı Uygulaması)

Milli eğitim Bakanlığı ilkokul ve ortaokullarda 1.dönem karne notlarının oluşturulmasıyla ilgili olarak resmi bir yazı yayımladı..

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen resmi yazıda ilkokul ve ortaokullarda tüm kademelerdeki öğrencilerin 1.dönem karne notlarının nasıl oluşturulacağı açıklandı.

İşte O resmi yazı;

İçişleri Bakanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili olarak resmi yazı yayımlandı.

Küresel çapta yaşanan koronavirüs pandemi süreci gölgesinde kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama ve törenlerde dikkat edilmesi gereken hususların neler olduğu İçişleri bakanlığı tarafından gönderilen resmi yazıda açıklandı.

İşte Bakanlık tarafından gönderilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları resmi yazısı

Okulumuzun Fen Bilgisi öğretmenlerimizden Çisem SENÇERMAN 7/B sınıfıyla birlikte "Renk Çarkı" etkinliği yapmıştır. Beyaz ışık gerçekten beyaz mıdır? sorusuna cevap aldılar.

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER'in Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi tanıtımını yapmıştır.