2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem karne töreni yapıldı. Tüm öğrencilerimize başarılar diler, iyi tatiller dileriz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası voleybol "Yıldız Erkekler" kategorisinde 02/01/2024 tarihinde Aydın Efeler Atatürk spor salonunda oynanan final maçında , Aydın Karpuzlu İmam ortaokuluna yenilerek Aydın 2. olmuştur.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası voleybol "Yıldız Erkekler" kategorisinde 29/12/2023 tarihinde Aydın Efeler Atatürk spor salonunda oynanan yarı final maçında , Aydın Efeler Mustafa Kiriş  ortaokulunu 3-2 yenerek finale yükselmiştir.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 21/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan ikinci grup maçında , Aydın Rehber Koleji ortaokulunu 3-1 yenmiştir. Böylelikle A grubunu lider tamamlamıştır.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem Okul aile birliği toplantısı Sazlıköy hilmi Fırat ortaokulu müdürü Bircan ÇOBAN başkanlığında 20/12/2023 tarihinde saat 12:00 de 7/B sınıfında gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzun Din Kültürü öğretmeni Hanife TURAN , 6/A ve 6/B sınıfı öğrencilerini "Namaz nasıl kılınır ?" adlı konu için Sazlı mahallesinde bulunan Felekşan Fırat camiye ziyarette bulunarak yerinde öğrenme gerçekleştirmiştir. Öğretmenimizi kutlar , öğrencilerimizin başarılarını devam etmesini diliyoruz.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde 07/12/2023 tarihinde Kuşadası KoruMAR Hotel De Luxe yapılan "Babam Tarlada Ben Okulda Organik Tarım Öğreniyorum" projesinin uygulandığı Sazlıköy, Yenidoğan, Özbey ve Kisir mahallelerinde bulunan Ortaokul 7.sınıf öğrencilerine yönelik  "Organik Tarım ve Faydalı Böcek" eğitimleri verilmiştir.

Okulumuz " Babam Tarlada Ben Okulda Organik Tarım Öğreniyorum" bilgi yarışmasında Arda GENÇDAL, Sıla KANDEMİR, Necla DEMİREL ekibimiz 2. olmuştur.

Ayrıca şiir yarışmasında İclal TAŞDEMİR mansiyon ödülünü almıştır.

Katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 05/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan grup maçında , Mursallı Sabahat Oğuz ortaokulunu 3-0 yenmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.dönem sınıf ders programı aşağıdaki gibidir. Derse giriş çıkış saatleri belirtilmiştir. Tüm öğrenciler derse zamanında gelmelidir.

- Dersler 08:40 da başlayacaktır.

- Ders süresi 40 dakika

- Teneffüsler 15 dakika

- Öğlen arası 45 dakika

Başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

24 Kasım öğretmenler günü kutlama programında hazırlanmasında emeği geçen Fen Bilimleri öğretmeni Çisem SENÇERMAN'a ve Matematik öğretmeni Feslihan ALTINDAŞ'a :

En genç öğretmen olarak konuşma yapan Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hanife TURAN'a

Öğretmenler günü panosu oluşturulmasında yardımcı olan Görsel Sanatlar Öğretmeni Dilek SERİN'e ve tüm öğrencilere teşekkür ederiz.

10 Kasım Atatürk’ü Anma haftası için düzenlenen ortaokullar şiir yarışmasında ilçe 1. Olan 8/B sınıfından Hafize Nisa BOZKURT’ u tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Çalışmalarında yardımcı olan Türkçe öğretmenimiz Gülay CABA’ya da teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sonsuzluğa uğurlanışının 85'inci yıl dönümünde saygı,sevgi ve minnetle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü anma programında emeği geçen başta Sosyal bilgiler öğretmeni Yakup KARAGÖZ, Matematik öğretmeni Feslihan ALTINDAŞ, Türkçe öğretmeni Gülay CABA, Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilek SERİN başkanlığında "Görsel Sanatlar " dersinde öğrencilerle birlikte oturdukları sıralarının yenilenmesi adında etkinlik gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. yılı kutlu olsun. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyeti bizlere emanet eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet bayramı törenini organize eden başta Müzik öğretmenimiz Işıl BAŞAR, Türkçe öğretmenimiz Gülay CABA, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Hasan ÜLKER'e ve tüm öğretmenlerimize,öğrencilerimize,idaremize,velilerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET

8/B sınıfı öğrencilerimizden Damla SEÇEN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılına özgü pano oluşturmuştur. Emekleri için çok teşekkür ederiz.