Şbt

Bursluluk sınvına katılacak öğrencilerimiz için bursluluk sınavı konu kapsamı aşağıda sunulmuştur.

Şbt

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yarıyıl tatilinde EBA üzerinde bulunan Kütüphane menüsünde sizler için farklı etkinlikler mevcuttur. (Eğlence ve Oyun, Bilim ve Teknoloji, Sağlık ve Spor, Türk Dili ve Yabancı Diller, Kültür ve Sanat, Doğa ve Çevre, Rehberlik Hizmetleri.) EBA Kütüphane menüsünü kullanarak hem eğlenebilir hem de bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm öğrencilerimiz bu menüye kendi EBA sayfasından ulaşabilir.

Eğitimin Fatihi Dergisine Ulaşmak için TIKLAYINIZ

LGS (Liselere Geçiş Sistemi) kapsamında yapılacak merkezî sınava katılacak öğrenciler için 2018-2019 öğretim yılından beri her ay örnek soru paketleri yayımlanıyor. Bu yıl sınava hazırlık için yapılan ikinci çalışmanın Ocak ayı örnek soruları sınava girecek öğrencilerimizin kullanımı için hazır.

Milli Eğitim Bakanlığından DYS Açıklaması...

DYS Kullanıcılarımızın dikkatine!

10 Haziran 2020 Tarihli ve 31151 Sayılı Resmî Gazete yayımlanan Resmî Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik (Karar Sayısı: 2646) gereğince Doküman Yönetim Sisteminde çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Yapılan düzenleme ile birlikte eski şablonlarınızın yerine yeni şablonların kullanılması gerekmektedir. Eski şablonlar üzerinde yazı yazılmaya devam edilmesi durumunda "Lütfen yeni şablonları kullanınız! Ayrıntılı bilgi için 19.12.2020 tarihinde yayınlanan güncelleme duyurusunu inceleyebilirsiniz." uyarısı alınacaktır.

19.12.2020 DYS'de yapılan güncellemeler:

1 Ocak 2021 Cuma günü EBA CANLI Derslerimiz olmayacaktır. 2 Ocak 2021 cumartesi eba canlı dersler olacaktır.