Yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte Ocak ayında kamu çalışanlarının maaşlarına gelecek zam oranı yüzde 7 olarak tahmin edilirken, 2021 yılı MEB zamlı sınav ücretlerinde bu oran doğrultusunda netleşmeye başladı.. İşte 2021 MEB zamlı sınav ücretleri

4- Bugüne kadar sınav yapılmamış olması durumunda;
a) İlgi (d) ve (e) yazılarımızda belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde, 04 - 22 Ocak 2021 tarihleri arasında ilgili derslerden sadece bir sınav okul ortamında yüz yüze yapılacaktır. Ayrıca bu süreçte uzaktan eğitim faaliyetlerine devam edilecektir.

Uzaktan eğitimden dolayı teknolojik cihazlarla yeterince etkileşimde olduğunuzdan ders dışındaki zamanlarınızda teknolojiden uzak etkinlikler planlamanız daha doğru olacaktır. Beynininizin aktifliğinin artıırılması açısından bol bol kitap okumanız size çok faydalı olacaktır.

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrenciler,

Okulumuz web sitesi uzaktan eğitime dair tüm gelişmeleri,haberleri ve duyuruları düzenli olarak size bildirmektedir. web istemizi düzenli olarak takip etmeniz uzaktan eğitim sürecinin etkin ve verimli bir şekilde devam etmesi açısından önem arzetmektedir. Önemle duyurulur..