Etiket Sonuçları: söz

Haz

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları

May

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan altıncı soru paketi öğrencilerin erişimine açıldı. Mayıs ayı örnek soruları ile beraber 2018 Ekim ayından itibaren 8. sınıf öğrencileri ile paylaşılan örnek soru sayısı 1.105'e ulaştı.

May

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan dördüncü soru paketi ile birlikte paylaşılan soru sayısı 1000'i aştı. Mart ayı örnek soruları ile beraber bugüne kadar 1.015 örnek soru, 8. sınıf öğrencilerinin erişimine açılmış oldu.

Başarılı olmuş insanların hayatı ve sözleri başarı yolunda önemli örneklerdir. Hayatın için başarı yolunda sana motivasyon sağlayacak en etkili başarı sözlerini sunuyoruz:

Okulumuzun Türkçe öğretmenlerinden Çağın GENÇ 5/A sınıfıyla uzaktan "Atasözü" etkinliği yapmıştır.

Okulumuzun Türkçe öğretmenlerinden Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜL ders tanıtımı yapılmıştır.