Etiket Sonuçları: sazlıköy

Harvard Üniversitesi'ndeki Human Flourishing Program (İnsani Gelişim Programı) bir süredir, ebeveynlik uygulamaları ve bu uygulamaların çocukların büyüme ve yetişme sürecini nasıl etkilediği ile ilgili çalışmalar yürütüyor.

Eğitim, güzel olduğu kadar zor bir ödevdir..

trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Artık ışıksız yaya geçitlerinde ler de yer alacak.

Şbt

Ortaöğretime geçiş yapacak öğrencilerimize rehberlik etmek amacıyla Mesleki Eğitim alan tanıtımlarını yapıyoruz.

Şbt

Okulumuzun yeni logosu tasarlanmıştır. Emekleri için Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hasan ÜLKER'e teşekkür ederiz.