Etiket Sonuçları: hedef

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni lise tasarımının yanında ilkokul ve ortaokul tasarımına ilişkin pilot uygulamanın gelecek yıl başlatılacağını ve pilot uygulamalar yapılmadan ulusal ölçekli değişimlere gidilmeyeceğini bildirdi.

Şbt

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerde sınıf geçme sistemine ilişkin "Velilerimizin 'Tamam, çok güzel', öğretmenlerimizin 'Böyle olursa eğitimde gerçekten büyük bir sıçrama olur', yöneticilerimizin 'keşke' dediği bir yönetmelik geliyor." dedi.

Şbt

21.12.2019 tarihinde Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu'nda yapılan Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplantısı'na Katıldık.

Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı yolladı. Bakanlıktan gönderilen yazıda öğretmen ve yöneticilerin okul içinde ve dışında hediye almasının yasak olduğu bildirildi.

İlbank A.Ş. İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından okulumuza koltuk,sandalye ve masa bağışı yapıldı..